Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van de opnameknop voor tagging?

Bijgewerkt op 10 Oct 2023

Voordelen:

• De lengte van de clip kan door de gebruiker worden bepaald, niet vooraf gedefinieerd.
  • Slechts één knop om op te klikken.
  • Men kan een naam aan de clip toevoegen.

Nadelen:

• Meer werk bij het taggen van veel.
  • Let op dat je geen volledige 'chat' toevoegt aan de naam van de clip, anders wordt het erg verwarrend. Gebruik hiervoor in plaats daarvan de chatfunctie van afspeellijsten.

Other Frequently asked questions in Videotags en afspeellijsten