Hoe word ik lid van TeamTV?

Bijgewerkt op 02 Nov 2023

Wanneer je Coach of de clubbeheerder je aan TeamTV heeft toegevoegd, ontvang je een uitnodiging per e-mail om lid te worden van TeamTV.

Als je de e-mail niet in je inbox ziet, controleer dan je spammap en markeer deze als 'geen spam' om ervoor te zorgen dat toekomstige e-mails van ons platform in je inbox worden afgeleverd.

Om een Account aan te maken, klik op de groene knop in de e-mail en stel een wachtwoord in.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de optie 'wachtwoord opnieuw instellen' op het Inlogscherm gebruiken.

Other Frequently asked questions in Accountbeheer