Hoe kan ik bestanden uploaden?

Bijgewerkt op 16 Nov 2023

Volg deze stappen om bestanden te uploaden:

1. Klik op de rechthoek of zet bestanden uit je bestanden neer.
  2. Als je meer bestanden hebt, voeg ze dan allemaal toe, maar rangschik ze correct (het eerste deel van de match eerst).
  3. Nadat je de bestanden hebt toegevoegd, druk je op „Uploaden starten”.
  4. Sluit het venster niet totdat er staat „Dit venster kan worden gesloten”.
  5. Je kunt nu doorgaan met je werk, de video is binnen 20 minuten klaar.
  6. Bekijk de status in je wedstrijdoverzicht.
  7. Spelers kunnen ook de status zien.

Other Frequently asked questions in Video's uploaden en downloaden