De presentatiemodus gebruiken in uw teamvergadering

Bijgewerkt op 18 Dec 2023

Introductie

Tijdens een teamvergadering wil je je video's op een groot scherm weergeven in de modus Volledig scherm.
De presentatiemodus is gemaakt om de videospeler op volledig scherm te gebruiken

.

Vereisten

• Een TeamTV-account
  • Minimaal een pro-licentie (de basislicentie en de gratis licentie hebben geen presentatiemodus)
Image
Presentation mode in video player

Aan de rechterkant zie je de knoppen voor de presentatiemodus

Aan de slag

In alle videospelers (afspelen, taggen, datestudio, afspeellijsten, dashboards) kun je op volledig scherm afspelen en de presentatiemodus activeren.

1. Ga een wedstrijd spelen
  2. Klik onder de video (rechtsonder) op het presentatiemoduspictogram
  • Test de knoppen halverwege je speler aan de rechterkant om te zien wat de presentatiemodus voor jou kan doen
  • In- en uitzoomen

Vooral als je onze automatische 4K-videocamera of een professionele licentie (video met hogere resolutie) hebt, kun je inzoomen op de video. Als de kwaliteit van de video hoog is, geeft inzoomen nog steeds een goed uitziende

video

Volgende/vorige clip

Ga naar de volgende clip zonder de modus Volledig scherm te verlaten. Gebruik de vorige knop om een clip opnieuw af te spelen

Stel de snelheid in

Je kunt de snelheid rechtstreeks instellen met één clip/aanraking om beter te zien wat er aan de hand is