Hoe maak je een team

Bijgewerkt op 16 Apr 2024

Introductie:

Met TeamTV kun je eenvoudig nieuwe teams aanmaken en deze efficiënt beheren.
Volg de stapsgewijze handleiding hieronder om een nieuw Team aan te maken in TeamTV.

Vereisten:

Om een nieuw Team aan te maken, moet je de beheerder van je club zijn voor TeamTV.
Als u niet de beheerder bent, raadpleeg dit dan om te weten wie de beheerder is.

Aan de slag:

1. Open het Menu en klik op „Teams”
  2. Als je niet op de optie „Teams” kunt klikken, betekent dit dat je niet de beheerder van je club voor TeamTV bent. En je hebt niet de rechten om een Team samen te stellen.

Gedetailleerde stappen:

1. In de sectie Teams zie je een lijst met teams die al zijn aangemaakt.
  2. Om een nieuw Team aan te maken, klik op de knop „Team toevoegen”.
  3. Er verschijnt een formulier dat u kunt invullen.
  4. Voer de vereiste gegevens voor het Team in, zoals de teamnaam, locatie en eventuele aanvullende informatie.
  5. Nadat je het formulier hebt ingevuld, klik je op de knop „Team toevoegen” om het nieuwe Team aan te maken.

Geavanceerde tips/instellingen:

- Nadat je een nieuw Team hebt aangemaakt, kun je beginnen met het toevoegen van teamleden. Als het lid dat het nieuwe Team heeft toegevoegd, word je automatisch aan dit Team toegevoegd.

Probleemoplossing:

- Als je de optie „Teams” niet in het Menu ziet, betekent dit dat je niet de beheerder van je club voor TeamTV bent.
Gelieve te weten wie de beheerder is.

Beste praktijken:

- Houd de naam en informatie van het Team nauwkeurig en up-to-date.