Hoe kunt u producten kopen in de STORE

Introductie

TeamTV heeft een 'winkel' waar je producten kunt kopen. Je kunt de verschillende producten, productkenmerken en prijzen zien.
Je kunt hier een ander abonnement kiezen. Als je wilt downgraden naar een goedkoper abonnement, moet je contact met ons opnemen ([email protected])

Je kunt de Store openen door op de linkerbovenhoek van je scherm te klikken, zie onderstaande afbeelding.

Image
Go to the STORE

Alleen de beheerder kan momenteel aankopen doen in de STORE.

Image
STORE licenses

Als je naar beneden scrollt, zie je de belangrijkste functies en een vergelijking van functies per product.

Als u op de knop „Cameraplannen bekijken” klikt, ziet u de verschillende hardware-oplossingen (automatische camera) voor verschillende sporten,

Image
Camera plans