Hoe kan ik een e-mailadres wijzigen

Bijgewerkt op 18 Dec 2023

Introductie

Momenteel is het niet mogelijk om het e-mailadres dat is gekoppeld aan een gebruikersaccount in Team TV Sport rechtstreeks te wijzigen. U kunt echter de onderstaande stappen volgen om hetzelfde resultaat te bereiken door de gebruiker te verwijderen en deze opnieuw toe te voegen met het nieuwe e-mailadres.

Vereisten

Om de stappen uit te voeren die in deze handleiding worden beschreven, hebt u het volgende nodig:

• Een gebruikersaccount met beheerdersrechten in Team TV Sport

Aan de slag

Voordat u verder gaat met de onderstaande stappen, moet u er rekening mee houden dat het verwijderen van een gebruiker niet de gekoppelde gegevens zal verwijderen. In de teamstatistieken is nog steeds een verwijderde speler zichtbaar.

Gedetailleerde stappen

1. Log in op je Team TV Sport-account met je administratieve gegevens.
  2. Navigeer naar de sectie Accountbeheer.
  3. Zoek de gebruiker van wie je het e-mailadres wilt wijzigen en selecteer deze.
  4. Klik op de knop Gebruiker verwijderen.
  5. Bevestig de verwijdering door de aanwijzingen op het scherm te volgen.
  6. Zodra de gebruiker is verwijderd, navigeert u opnieuw naar de sectie Accountbeheer.
  7. Klik op de knop Gebruiker toevoegen.
  8. Vul de vereiste informatie voor de nieuwe gebruiker in, inclusief het bijgewerkte e-mailadres.
  9. Klik op de knop Opslaan om de nieuwe gebruiker met het gewijzigde e-mailadres toe te voegen.

Geavanceerde tips/instellingen

Hier zijn enkele aanvullende tips om te overwegen:

- Het wordt aanbevolen om de gebruiker te informeren over de wijziging van het e-mailadres en hem zo nodig de nieuwe inloggegevens te verstrekken.

Probleemoplossing

Als je problemen ondervindt of meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Team TV Sport door een e-mail te sturen naar support @teamtvsport .com.

Beste praktijken

Hier zijn enkele praktische tips om in gedachten te houden:

- Controleer nogmaals de juistheid van het nieuwe e-mailadres voordat u de gebruiker toevoegt.
- Geef de wijziging van het e-mailadres door aan de gebruiker en zorg ervoor dat deze over de nodige inloggegevens beschikt.
- Maak regelmatig een back-up van essentiële gegevens van gebruikers om gegevensverlies te voorkomen.

Conclusie

Hoewel TeamTV momenteel geen directe wijzigingen van je e-mailadres toestaat, kun je hetzelfde resultaat bereiken door de bovenstaande stappen te volgen. Door de gebruiker te verwijderen en opnieuw toe te voegen met het nieuwe e-mailadres, kun je zijn e-mailgegevens effectief bijwerken in je Team TV Sport-account.