Hoe je je wachtwoord kunt resetten

Introductie

In deze handleiding leggen we je uit hoe je in een paar eenvoudige stappen uitlogt bij je Account en je wachtwoord opnieuw instelt.

Vereisten

Om deze tutorial te volgen, heb je nodig:

• Een actief Account op ons platform.

Aan de slag

1. Open het Menu door op de rechterbovenhoek van het scherm te klikken

.
Image
Login screen

Gedetailleerde stappen

1. Selecteer 'Uitloggen' in het Menu om verder te gaan

.

2. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, klikt u op de optie 'Wachtwoord niet onthouden'

.

3. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geavanceerde tips/instellingen

Hier zijn een paar tips:

• Zorg ervoor dat je je spamfolder controleert als je de e-mail niet hebt ontvangen.
  • Klik op de link om het wachtwoord opnieuw in te stellen en volg de bijgeleverde instructies.
  • Kies een sterk en uniek wachtwoord om de veiligheid van je Account te garanderen.

Probleemoplossing

Als u tijdens het proces problemen ondervindt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.

Beste praktijken

Hier zijn enkele praktische tips om in gedachten te houden:

• Werk je wachtwoord regelmatig bij voor een betere beveiliging.
  • Gebruik een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens in je wachtwoord.
  • Gebruik geen veelgebruikte wachtwoorden of persoonlijke gegevens als wachtwoord.