Hoe accepteer je je uitnodiging

Bijgewerkt op 11 Oct 2023

Introductie

Als je een demo doet of een coach/trainer of beheerder je heeft uitgenodigd voor een team, ontvang je een e-mail met een uitnodiging. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de uitnodiging kunt accepteren en uw wachtwoord kunt aanmaken.

Vereisten

• Een geldig e-mailadres.

Aan de slag

1. Kijk in je e-mailinbox voor de uitnodigingsmail.
  2. Open de e-mail en klik op de uitnodigingslink.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de acceptatiepagina van de uitnodiging.

Gedetailleerde stappen

1. Voer op de acceptatiepagina van de uitnodiging het gewenste wachtwoord in.
  2. Bevestig je wachtwoord door het opnieuw in te voeren.
  3. Klik op de knop 'Uitnodiging accepteren'.

Geavanceerde tips/instellingen

• Zorg ervoor dat je een sterk en veilig wachtwoord kiest.
  • Onthoud je wachtwoord of gebruik een wachtwoordbeheerder om het veilig te houden.

Probleemoplossing

• Als je de uitnodigingsmail niet hebt ontvangen, controleer dan je map met spam of ongewenste e-mail.
  • Als de e-mail niet in je map met spam of ongewenste e-mail staat, neem dan contact op met de afzender om de uitnodiging opnieuw te verzenden.

Beste praktijken

• Accepteer de uitnodiging zo snel mogelijk om vertragingen bij de toegang tot het Team of de demo te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat je wachtwoord uniek is en niet wordt gebruikt voor andere accounts.