Hoe maak je je eerste match

Bijgewerkt op 16 Apr 2024

Introductie

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw eerste match op ons platform kunt creëren. Zodra de match is gemaakt, kun je beginnen met het uploaden en analyseren van video's.

Vereisten

• Toegang tot je Account op ons platform.
  • Rechten van trainers. Spelers kunnen geen match creëren.
  • Zorg ervoor dat je niet in een ruilcompetitie zit, want dan hoef je de match niet zelf aan te maken.

Aan de slag

1. Log in op je account.
  2. Klik op de menuoptie 'Matchs'.

Gedetailleerde stappen

1. Eenmaal op de pagina 'Matches' klikt u op de knop '+ Match aanmaken'.
  2. Vul de gegevens van je wedstrijd in, zoals de datum, tijd, locatie en tegenstander.
  3. Klik op de knop 'Aanmaken' om de match aan te maken.
  4. Als je een automatisch TeamTV-camerasysteem hebt, klik dan op 'automatisch opnemen' als je de wedstrijd wilt opnemen.

Geavanceerde tips/instellingen

Automatisch camerasysteem.
Als de wedstrijd op een andere datum wordt gespeeld, kun je deze verplaatsen, als het een zelf gemaakte wedstrijd is.

Probleemoplossing

• Als je geen match kunt aanmaken, zorg er dan voor dat je de nodige machtigingen hebt toegewezen aan je account.

Beste praktijken

• Houd de wedstrijdgegevens nauwkeurig en actueel.
  • Voeg relevante informatie of opmerkingen toe aan de wedstrijdbeschrijving om context te bieden.