Hoe kan ik video opnemen

Bijgewerkt op 23 Oct 2024

In TeamTV kun je beelden gebruiken die je zelf opneemt of die opgenomen zijn door ons automatische camera systeem.
Ook is het mogelijk om video's van YouTube te downloaden en die op TeamTV te plaatsen voor analyse.

Restrictie: Alleen trainer/coaches (met inlog als trainer) kunnen het onderstaande uitvoeren.

Opnemen met het TeamTV automatische camera systeem

Als je dit systeem bij je club hebt hangen, is het opnemen van je wedstrijd en zelfs training erg invoudig.
Met een paar klikken kun je dit doen.

Klik hier om te lezen hoe je de wedstrijd kunt opnemen.

Zelf opnemen van de video

Je kan dus ook zelf video's opnemen en plaatsen op TeamTV.
Dit kan als volgt:

Youtube:  installeer een programma op je computer waarmee je kan downloaden van youtube.
(Mac computer:  4K video downloader bijvoorbeeld)
Als je de video op je computer hebt staan kun je deze uploaden naar TeamTV

Een video uploaden

Lees hier hoe je dit kunt doen.