Mijn trainings- of wedstrijdvideo live bekijken

Bijgewerkt op 18 Dec 2023

Introductie:

De lokale livestreamfunctie van TeamTV maakt het mogelijk om sportevenementen (bijna) in realtime te bekijken met behulp van onze geautomatiseerde camerasystemen. Deze functionaliteit is essentieel voor een grondige spelanalyse en onmiddellijke herhaling tijdens trainingssessies of wedstrijden wanneer je op locatie bent

.

Het is ook mogelijk om de video te bekijken met een (instelbare) vertraging van 30.

Vereisten:

• Een geplande live-opname. (De server moet een video van een training of wedstrijd opnemen)
  • Automatisch camerasysteem van TeamTV: moet geïnstalleerd en operationeel zijn.
  • Netwerktoegang: toegang tot het interne netwerk van de club is vereist. Via dit netwerk is de lokale webinterface voor het bekijken van de video bereikbaar.
  • URL voor netwerkoverbrugging: er is een specifieke URL beschikbaar om de toegang van het publiek tot het particuliere netwerk te vergemakkelijken. Voorbeeld: http://192.168.18§.5:8081/
  • Referenties: Inloggegevens voor toegang tot de lokale interface worden op verzoek verstrekt. Dus een login en wachtwoord.
  • Een laptop of tablet om de beelden te bekijken.
  • Een beamer, grote tv of andere hardware om de video op een groot scherm te bekijken indien nodig.

We zullen elke club die lokale livestreambeelden wil zien, voorzien van een unieke URL, login en wachtwoord.

Aan de slag:

Verbind je apparaat met het internet van de club (waarop ook de TeamTV-router is aangesloten).
Open je webbrowser en voer de opgegeven URL in om naar het TeamTV-netwerk te navigeren.
De webinterface toont een lijst met wedstrijden, trainingssessies en camerahoeken. Selecteer de gewenste wedstrijd of training en de gewenste hoek om te bekijken.
Merk op dat je in deze interface beperkt bent tot een geschiedenis van 7 dagen.
De speler kan worden gebruikt om naar het juiste moment te navigeren dat je opnieuw wilt bekijken.
De Livestream zal door buffering een korte vertraging hebben, wat zorgt voor een stabiele en continue kijkervaring

.

Image
Local server footage interface

Dit is de interface naar de lokale server waarop de live video's staan. Het heeft een geschiedenis van 7 dagen. Het is dus ook mogelijk om oude video te bekijken.
De eerste opname in de lijst is waarschijnlijk de live video die je zoekt. Kies de camera en een videospeler toont de video

.

Je kunt deze video live bekijken (met een kleine vertraging), maar je kunt ook de tijdlijn terugschuiven om de momenten te bekijken die je wilt.